lørdag 30. mai 2015

Skarverennet 2015: gli fra helvete

Egentlig var planen å skrive et rennreferat fra Skarverennet. Men nå er det over en måned siden jeg gikk, og det innlegget jeg hadde klart i hodet har nå forsvunnet, og jeg gidder ikke lete det fram igjen bare for at dere skal få et underholdende blogginnlegg å lese.

Men jeg kan si så mye om at jeg har store planer om å selge skøyteskia mine. Jeg skal selge skøyteskia mine. Så hvis noen vil ha seg et par pent brukte skøyteski som funker bra på trening, men er håpløse hvis man skal gå fort (aka. møkkdårlig gli), er det bare å skrike ut. Forblir det stille her inne blir de å finne på finn.no til høsten.

Sånn bortsett fra at jeg mistet en 20-30 plasseringer i dameklassen på grunn av dårlig gli (nei, jeg ploget ikke) er jeg i grunn ganske fornøyd med innsatsen gitt forutsetningene mine med dårlig gli (fikk du med deg at jeg hadde dårlig gli?) og lite skøytetrening.

Utover det husker jeg lite fra klokka 22 og utover, men det jeg husker er at jeg spiste en brødskive med majones, gulost og nugatti en gang i firedraget på morgenkvisten. Ingen vinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar