mandag 4. april 2016

Peru-påske

Jeg har ikke tatt et eneste stavtak denne påska. Det tror jeg faktisk aldri har skjedd før. Det gjorde litt vondt å se alle påskebildene på Facebook, men det gjorde ikke så mye, for da tok jeg igjen med å legge ut dette bildet:


Jeg tilbragte nemlig påska i Peru der jeg besøkte minstebror som lever livet som backpacker i Sør-Amerika. Med plantar fascitt godt planta i foten og null utsikter for joggeturer var det et must å gå til Machu Picchu. Kiropraktoren var skeptisk, men tre dager og 60 kilometer gange gikk fint. Litt øm og sliten i foten på kveldene, men bortsett fra det holdt plantar seg godt i bakgrunnen.

Her er noen bilder fra Machu Picchu og turen vår dit (alle bilder i dette innlegget har vi tatt sjæl). 

Vi var ikke bare i Machu Picchu. Vi var også i Huacachina og lekte oss i ørkenen. Der var det en sjukt bratt sanddyne vibare måtte løpe ned. Foten tålte det også, gitt.

                 Og så var vi selvfølgelig i Lima. Veldig fin by med mye fin gatekunst og gode surfemuligheter.


Da har jeg ett punkt mindre på bøttelista. Her er et lite utvalg av de andre tingene som fortsatt står på lista:

Spille på kirkeorgel
Japan (Tokyo) og Mount Fuji
Pyongyang Marathon
Konsert med Tom Waits
Jobbe i utlandet
Skrive bok (aner ikke om hva)

Godkjent påske til tross for minimalt med trening. Ikke ble jeg så brun heller, men det kan jeg ta igjen til sommeren.

3 kommentarer:

 1. Okei, dette var morsomt. Har bare lest blogginnleggene dine på kondis.no før og nå måtte jeg bla litt nedover siden og finner at vi har vært både på inkastien, i Lima og i ørkenen nesten samtidig. Holdt meg langt unna surfing, skaderisikoen hadde vært altfor stor i en gammel løperkropp som min, men vi var i jungelen og ved Titicacasjøen også. En fantastisk påseferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro! Var du lenge? Jeg ville også gjerne til Titicacasjøen, men det ble litt lite med tid, dessverre. Fantastisk land! Er ikke alt jeg linker til kondis.no, nei :-)

   Slett
 2. Vi var på tur i 17 dager. Brukte 4 dager på stien og hadde med bærere og kokk, jeg tålte forresten høyden veldig dårlig.

  SvarSlett