fredag 14. november 2014

Tanker man gjør seg på treningstur

På de siste treningsturene mine har jeg tenkt disse tankene:

"Hvordan ser livssyklusen til en mark ut? Er de vekselvarme, eller graver de seg bare skikkelig langt ned på vinteren? Nedbrytningen går jo saktere når det er kaldt, men stopper den helt opp når det er tele?"

"Fem minutter på Facebook går fort, men fem minutter intervalldrag tar faenmeg aldri slutt."

"Tenk om jeg hadde hatt råd til den 17 mill leiligheten i Bjørvika."

"Hvordan beregner man kø-mønster i biltrafikken?"

"Hvis Johan Kjølstad går 11 km/t på rulleski på grus, hadde jeg klart å henge på?"

"Når man kjøper land på månen, hvem kjøper man det av? Hvem påberoper seg retten til å kunne selge land på månen? Sikkert NASA og USA. Det er faenmeg alltid NASA og USA."

"Lurer på om noen ser på meg og tenker at jeg har unormalt korte bein."

"Tenk om Usain Bolt hadde hatt min stegfrekvens med sine lange bein. Da hadde han flydd."

"Au."

"Tenk om jeg får A på masteroppgaven. Nei, ikke tenk det. Da skjer det ikke. Jeg får sikkert C. Håper ikke jeg får C."

"Skulle likt å fly på første klasse en gang. Nedleggbare stoler og sjampis."

"Kommer jeg noen gang til å få sixpack?"

"Tror ikke jeg gidder å gjøre det som må til for å få sixpack. Man må jo leve også. Hva er poenget med sixpack, liksom? Se "bra" ut? LOL."

"Faen, jeg HATER bakglatte ski."

Ja, for jeg har faktisk gått på ski i vinter.

Veit jeg sitter litt for mye bakpå her. Og hvorfor det? Fordi jeg sleit med bakglatte ski.


6 kommentarer:

 1. Hva skal man med en kropp som man ikke kan bruke til noe? Marit Bjørgen har ikke thigh gap. Bare nevner det.

  Det jeg lurer på: Den rosa greia på bildet (det kan jo være både vannoppbevaring og god, gammeldags rumpetaske!), hvilket merke er det?

  SvarSlett
 2. Helt enig, Astri! Det er fint at folk trener og holder seg i form, men jeg er redd konseptet "strong is the new skinny" fremmer et usunt kroppsideal med "thigh gap" og vaskebrettmage. Instagram, for eksempel, bugner over av speilselfier av jenter med fettprosent nær null, og jeg er redd det er med på å skape unaturlige forventninger til jenter og hvordan de "bør" se ut framfor å ha en kropp som fungerer. Dessuten er det viktig å kose seg litt også.

  Drikkebeltet er fra SKIGO, men jeg vet ikke om det er i salg lenger. Kan hende de har det på www.supersport.no :) Både plass til vann og en liten matpakke og trøye!

  SvarSlett
 3. Takk! Jeg skal sjekke nettsiden (som jeg aldri har hørt om! Hoho, nå blir det shopping!).

  Å, vi er så enige. Så mange presser kroppen ned i fettprosent at den ikke kan brukes til vanlige ting, at den ikke fungerer i hverdagen. Velfungering er det nye "skinny", tenker jeg. Jeg har en liten "venninne" på 14, som lett fanges i dette hysteriet, og prøver å overbevise henne om at "Kaja har en kropp som kan yppe seg mot Marit Bjørgen. Er ikke det kulere enn Fotballhodet?" Ja, hun er faktisk enig, og ja, jeg sendte henne link til bloggen din:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig hyggelig, Astri. Nå ble jeg glad :) Men at jeg kan yppe meg på Marit Bjørgen, spørs nok. Ligger et liv med trening (og sannsynligvis noen gener) i mellom der. Håper de hadde drikkebeltet på Supersport!

   Slett
 4. Aldri si aldri, Marit Bjørgen kan ha en dårlig dag, hun også! I en verden av kropper som kun kan stå foran speilet/gå i høye hæler, er det helt nødvendig med damer (og menn) som viser at kroppen skal kunne brukes. Når man i lengre tid har hatt en kropp som ikke virker blir slikt ekstra viktig å poengtere.

  Ja, drikkebeltet er kjøpt og underveis! Takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig. Det er noe dritt å ha en kropp som ikke fungerer. Håper du blir fornøyd med drikkebeltet!

   Slett