søndag 30. november 2014

Har fått voksenjobb

Det betyr at...

...jeg kan kjøpe vaskepulver uten at det svir i dagsbudsjettet

...jeg må stå opp (altfor) tidlig hver dag

...helg er helg

...jeg får råd til å være med på skirenn

...jeg kan kjøpe pinjekjerner hvis jeg har lyst på det

...jeg kan spise middag hver dag

...jeg kan bytte ut månedslinsene hver måned og ikke annenhver

...at den ti år gamle vinterkåpa mi kan pensjoneres

...jeg kan melde meg inn i treningsstudio

...jeg trenger ikke kjøpe det billigste dopapiret

...jeg kan gå til tannlegen

...jeg trenger ikke bruke helgene på å lese tung teori om en totalt ubrukelig diskusjon blant kverulerende akademikere innenfor et nisjefelt som på ingen måte gjør verden til et bedre sted og som ingen andre enn dem selv bryr seg om (leses fort uten mellomrom og uten å trekke pusten)

Det går det an å like.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer! Å, den fantastiske følelsen av å ha fri når man har fri! Uheldigvis dukker snart følelsen av å aldri disponere over tiden opp etterhvert, men likevel. Voksenjobb FTW.

  SvarSlett
  Svar
  1. Akkurat det med å disponere egen tid er en bitch. Nøt det maksimalt mens jeg var student da jeg visste det kom til å bli mangelvare. Men hva skal man med masse tid når man uansett ikke har råd til å gjøre noe med den? (type reise på hytta eller ferie, bare stuck i Oslo)

   Slett
  2. Trene! Morgenjogg er virkelig et savn, og med min timeplan/arbeidssituasjon er det nesten umulig å få til. Slikt lot seg lett innpasse som student. Ellers er jeg helt enig, pengene trumfer det meste.

   Slett
  3. Kjenner også jeg savner morgenjogg. Når rutinene kommer mer på plass skal jeg forsøke å tilpasse fleksitiden så jeg får presset inn en morgenjogg i ny og ne ;)

   Slett