torsdag 1. september 2016

Skal løpe løp i elendig form

Altså, så dårlig form som jeg er i om dagen kan jeg ikke huske å ha vært etter at jeg begynte å trene skikkelig.

Testløpet på tirsdag ble en all time low, 2:44 bak persen fra mai, og rulleskiintervallene i dag var begredelige saker. Jeg føler meg sånn her:


På lørdag skal jeg betale masse penger for å løpe min (sannsynligvis) dårligste 10km noen sinne. Første gang jeg løp 10km i konkurranse var Sentrumsløpet i 2013. Da løp jeg på 44:49. Blir spennende å se om jeg klarer å slå det på lørdag. Blir skuffa om jeg ikke klarer det, men jeg er på ingen måte overbevist om at det går. Skal det gå stort fortere må det skje et under med formen. Nå må baseluskene ut. Pronto.

Her er et bilde fra sist gang jeg var frisk. Da var det sommer og dagen før jeg stakk til Hardangervidda. Og så ser det ut som jeg er naken, men det er jeg ikke. Det var 28. juli. Shit, det er lenge siden.

Hun til venstre er Lisa. Lisa er en av de kuleste jeg kjenner.

Her er enda et bilde av Lisa og meg fra samme dag. Sjukt fin dag.


Er så dårlig form at jeg ikke gruer meg en gang. Det sier litt. Wish me luck.

9 kommentarer:

 1. MAMILs är vi allihopa ;)
  Är det Sörenga ni hänger på? Sprang förbi där när jag var i Oslo, men badade inte. Var nåt med ecoli-bakterier...
  "Go tur" på lördag! Hoppas du överträffar förväntningarna.
  Nu får det bli lunchintervaller >:)

  SvarSlett
  Svar
  1. MAMIL? Det har jeg ikke hørt før. Stemmer, det er Sørenga. Vi badet ikke for det blåste en del, så kanskje det var like greit :) Håper lunsjintervallene var bra!

   Slett
 2. Middle Age Men In Lycra... 🚴 Märkligt att du som är så sporty inte hört den innan😉
  Lunchintervallerna, jo kände av vänstervaden lite igen vilket var sämre. 3x(6min+3min) stod på programmet. Tempot kändes trögt, 4min+ men jag hade lyckats hålla det ner mot 3.30-3.50 så det finns hopp. Jag loggar all min träning på jogg.se men det kanske inte är så populärt i Norge?

  SvarSlett
  Svar
  1. Når du nevner det så har jeg så klart hørt om det. Har bare aldri fått med meg at det finnes en forkortelse på det også. Høres ut som noen tøffe intervaller å kjøre i lunsjen. Sprekt! Kjenner ikke til jogg.se, nei. Har inntrykk av at det stort sett er Strava det går i her.

   Slett
  2. Jogg.se (Svettig), Strava, Endomondo, Runkeeper... Skulle kunna ägna hela kvällarna åt exporter och analyser ;) Springer oftast med mobilen och Endomondo har gratis "live-tracker" så då kan familjen se var jag är och om jag lever :) Blir ofta att jag sticker ut sent på kvällen. Jogg.se är för att ha koll på brorsan och några andra vänner. Har kollat på Strava men inte fastnat. Det där med segment verkar vara the shit?

   Slett
  3. Da har du i hvert fall nok av steder å logge treninga di 😉 Jeg er ikke noe spesielt opptatt av segmenter selv, men jeg vet at mange andre er det. Er jo gøy med en COM her og der, men har aldri gått inn for å kapre et segment. Ok, da. Et par ganger, kanskje.

   Slett
  4. Nu är det jag som är trög på förkortningar, COM? Är det sån där intern Strava-lingo? ;)

   Slett
  5. Stemmer at det er Strava-lingo, men jeg mente egentlig å skrive QOM=queen of the mountain. Dersom du vinner et motbakkesegment på Strava blir du QOM eller KOM (king of the mountain). Alltid like gøy.

   Slett
 3. Aha, bra att det finns både kings och queens. Borde finnas "gubbs" också 😉 Får kolla vilka segment jag ska ge mig på här hemma.

  SvarSlett