fredag 2. oktober 2015

Har trent på Elixia

I dag skjedde det igjen. Kvinneligheten min fikk seg enda et slag for baugen da jeg på grunn av tidsmangel måtte ta treningsøkta innendørs på fashionistanes treningseldorado, Elixia på Majorstua.

For oss som er vant til å trene ute er det en brutal overgang å plutselig skulle løpe i et lite rom uten noen form for vindmotstand med mange andre. Nå kan jeg bare snakke for meg selv, men jeg begynner å svette som en gris i det øyeblikket jeg setter beina på hamsterrulla. Og da hjelper det ikke akkurat at alle damene på treningssenteret har sydd igjen alt av porer og svettekjertler, har lange, blonde fletter, perleøredobber og überfancy treningstightser og topper. Jeg derimot, har ingen av delene og har shorts på de korte beina mine. Det har jeg fortsatt til gode å se andre damer gå med på treningssenter.

Mens damene begynner med å gå forsiktig på mølla begynner jeg med å rive med meg halve tørkerullen og lesse alt jeg får plass til på mølla. Og mens damene skrur opp stigningen på mølla mens de fortsetter å gå, dundrer jeg avgårde i 110 og slever og harker og tyter og disser og bæljer og hveser og spruter svette på min egen mølle og møllene ved siden av.

Det hender jeg ser damene drikke litt av flaskene sine mens de ser like uberørt ut der de går på mølla. De ser så freshe ut. Omtrent da pleier jeg å tørke meg i ansiktet med papiret jeg hamstret før intervallene så jeg drar ut gårsdagens mascara. Og når det bare er ett lite, tørt hjørne igjen på papiret bruker jeg det til å tørke meg på overarmene og mellom puppene.

Etter endt økt står noen av damene i garderoben og tar svettfrie selfies i speilet mens jeg aldri har sett verre ut og i hvert fall IKKE har planer om å forevige det rødsprengte forvrengte trynet mitt.

Etter endt dusj innser jeg at jeg selvfølgelig har glemt å ta med deodorant, så da er dagen komplett.
Gi meg heller dette.

2 kommentarer: